Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd och glömd

En ensam enkel tanke
slår mig ibland
Att den som gömmer sig
lätt blir bortglömd
Litet som när man gömmer något
på ett jättebra ställe
som bara du vet om
Och sedan när du behöver det
är det omöjligt att hitta det
Så kanske sensmoralen är -
göm dig inte!




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP