Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Döden lutar förbrukad emot rutan
regndropparna svalkar nu sorgsen utblick.
Tiden hatar alla er som där dröjde
att mot jord falla.

Förstod värld som dansar, sedesamt rusig
denna gamla masurbjörk. Står skräckslagen
i en väntan på sin dag, återbruk blir
att mot jord falla.

© Bosse 1 december 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-01 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten