Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar

 

 

 

höstens gråa kappa

sig över landet sveper

kylan biter kind

får människan darra

 

träden mist sin prakt

nakna inför ögon

löven snart förmultna

dömda till evig vila

 

snart himlen fylls

av miljoners miljoner

frostiga gnistrande stjärnor

bäddar landskap vitt

 

juletid kommer sinom tid

en tid till eftertanke

till ljus och gemenskap

att människor förena

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-01 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag går i rakt motsatt riktning.
Det finns enhet jag aldrig ställer upp på.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP