Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägodelar


Kvinna
i ditt hjärta
hör jag sånger

om en kraft
som börjar

i jordens inre

Kvinna
varför tvekar
ditt hjärta

du som gett
så många liv

styrka
och säkerhet

Kvinna
du som ger framtid




Övriga genrer av innakarin
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin