Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore jag



Om jag glömmer mitt förflutna
så blir det omöjligt att veta
vem jag är

En snapshot till själen
är dagens råd

så tidsenligt
utan verkligt liv

Vad vore jag idag
utan mina rötter
min grund




Övriga genrer av innakarin
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-09 16:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En trädkrona utan stam
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin