Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul



Lugn själ
blank
vit natur

julens sagor
myter
flyr
blir verklighet

barnens ögon
livet

skimrande
brinnande hjärtan
skönhet

löser poesins eldar




Övriga genrer av innakarin
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-12-01 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin