Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pejlar

 

Så många nätter

dagar och mellanrum

fyllda av kroppars ytor

 

Så många tankar

Avbrutna, trasiga och hela

Lösryckta i det slutna rummet

 

Så många drömmar

Som sockervadd svävande

En tugga - nog eller inte

 

Står på ett ben, blundar och svänger runt

som en avbruten antenn 

Knastret är öronbedövande

söker fånga svaret

Ett livs sökande, svänger runt

svänger, svänger runt

 

Söker 

 

 

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du svänger sökande runt, jag uppfattade din avbrutna antenn och fann din text.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta