Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsaslek

Statyett, palm, bagge
Till den som låtsas en dag till
Märks inte, syns inte, gör inget
Förkrossad fast du inte vill
Småfull, sliten, förborgad
All hemlighet blir till spill
En bön, ett mantra, ett liv
Håller fast vid dig håller still




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 345 gånger
Publicerad 2017-12-02 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden