Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skällsord

PK!

Du är så djävla PK!

PK-maffia!

Jag hör det ofta.

Och läser det ännu mer.

Jag är inget av det.

Vill inte kännas vid det.

Vägrar.

Jag vill inte bli påklistrad

Högerns dåliga samvete.

Samlas ihop i en grupp.

Jag skiter i det.

Stannar upp.

Och borstar bort det.

Jag har det dåliga i mig också.

Mycket av det.

Jag är inte perfekt.

Ge mig inte en etikett

För att jag står upp

För vad som är rätt

Jag är bara kännande

Och empatisk.

En av många.

Oroa er inte.

Vi finns där ute.

Så ni vet.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2017-12-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP