Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppen text till..


Åklagaren.

Jag är utsatt för sekten och är inte med i den, men de har kidnappat mig och säger att jag kommer vänja mig, de går mig på nerverna och vill bara åt mitt arbete som jag gjort på min hemsida. De tror att polisen vill samarbeta med dom. Jag tar fullständigt avstånd från dessa grupperingar i samhället och är helt min egen. Jag har beskrivit allt i berättelsen som jag lämnat till Advokaten, det namn som jag uppgett till dig, tidigare. Hoppas att du läser min text. Till Er som är på mig hoppas jag att ni kommer tvingas sluta med era förehavanden. Jag är Inte med frivilligt.

Till sektpersonerna..
Ni bör respektera att människor har rätt till sitt privatliv, ni som sitter i lägenheten ovanpå mig, Är ni inte riktigt kloka? (Med reservation för att ni kan befinna er på annat ställe.)

-Är det en sekt-ledare ni söker får ni leta
någon annan stans och inte i mitt huvud.

-Glöm inte att en dag kommer dom..

Om inte får väl jag ta tag i detta själv.

-Ja, jag är förbannad!

-Och nu är ja kapad, igen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Catherine Brandt VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP