Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen, livet

Kom igen, livet
tryck mig djupare under ytan
stjäl luften ur mina lungor
släng på några tyngder till

Kom igen, livet
ge mig allt du har
jag vet var jag är på väg
och än är det långt till bottnen.








Fri vers av Cissmoll
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-05 22:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
med styrka o kraft
2018-04-24

  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll