Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade känslor

 

 

ljusår sedan

barnet obekymrat

sprang genom 

ängens höga gräs

 

trädde smultron på strå

barfota på vägens varma grus

fascinerat såg åskans skådespel

blixtar som genomskar himlen

ovetande om styrkan i densamma

 

höstens sprakande färger

lek och skratt bland fallna löv

glädjen över det levande

sorg över det som flytt

 

livet ett ständigt äventyr

att vara på sin vakt

eller handlöst kasta sig ut

i det stora okända

 

nej! håll inte så hårt!

det gör ont!

det gör ont!

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 15:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag minns mer och mer av de unga åren
gott och ont
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP