Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmet

Nog tycker jag
att våra hem
är våra möten

under dagar av
hysteriska skratt
och stora sorger

Våra hem är ju allt

himlen är taket
marken är golvet
där alla som vill
får växa

Bostad är lyx




Övriga genrer av innakarin
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-12-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin