Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Ni skulle alla
kunna ge mig
tusen värmande ord

Finns det någon därute
som inte känt sig ensam
nån gång

Finns det någon därute
som inte upplevt förtvivlan
nån gång

Vi liknar varandra

Vi kämpar
för att bli helt
och fullt
mänskliga

Kan man bli bättre

Vilket underbart mål
under vår väg

"helt och fullt mänskliga"




Övriga genrer av innakarin
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-12-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin