Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genomskåda genom att skåda genom genomskådandet


aforism6dec17

Den som genomskådar tillräckligt djupt inser sina ofullkomligheter via andra.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 19:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland är hon en han. Kanske därifrån citatet stammar. Hans Borg är Hans hem. Eller något i den stilen.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP