Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösterika tankar

Kärlek och tröst
två sidor på samma mynt

Att ge något som lindrar,
villkorslöst med en förhoppning

Att föremålet för omsorgen
mår bra och växer




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-07 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP