Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu testar vi ett ärende i den nya apparaten.


Här är orden..

-Vi har fått in en sakframställan, gällande
ett oprövat, gammalt vårdnadstvistärende.
-Vi är på ruta ett igen.
-Det ska anses som oprövat då modern sökt
prövningstillstånd och tiden har utvisat den.
"Vi är på ruta ett igen"
-Betydelsen är att ärendet höll över tid..

-Jaja, jag fattar!
-Men utred det, då!

Modern har tvingats skriva på ett ev. felaktigt faderskap.
Den som står som fader håller med alla maktmedel barnet
som nu är vuxet, borta från sin mamma och som person
är modern utpekad, att ha indoktrinerat barnet hon fött.
Den här anklagelsen får henne "att gå i taket" medans han
som tvingat få faderskapet, säger att hon är en "sten i säck"

-Kan det nu vuxna barnet som är skör och tycker mamman bara tränger sig på när hon tar kontakt, undermedvetet känna en stark längtan att få någon som går in och utreder, ifall det att modern kan ha rätt gällande faderskapet, att en annan man är biologisk far och på så sätt slippa lyda den som inte vill att hon ska träffa sin mamma?

Finns det någon som vet hur jag
ska lägga upp det här svåra fallet.

(Så satt åklagaren hemma och undrade
över den stackars kvinnan....................)

"Hur har du det"



"När vi vet och ändå inte gör något
är vi då också skyldiga till, anmäla"

-Lidandet finns för oss bara på pappret.

(Apparaten visste inte heller hur den får rättelse)

-Det är för djävligt att inte göra något åt det..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 17:04



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Får han inte för "Eijra"?
2017-12-07

  Catherine Brandt VIP
För att må bra behöver man ha sin egen historia rätt, i annat fall kan "huset" byggas upp snett och i värsta fall "välta" så ett förslag är, att barnet straffar den förälder som är tryggast för det som är fel i det här fallet modern.

Ett annat kan vara, att den andra mannen går in och gör anspråk på faderskapet men då måste han vara säker på att han kan vara rätt person, kanske se på ett foto på barnet och sen bli vän med kvinnan om han nu blivit arg på henne och här krävs väl ingen relation för att få saken prövad?

Det kostar väl inget för mannen ifall det visar sig att det var rätt man på faderskapet, är inte det här av allmänintresse? Är det ett A mål?
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP