Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det jul igen

 

 

snart är glad jul här

grisen dock ej munter är

ingen knorr den har




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-08 10:03



Bookmark and Share


  claes fredelius
Haiku med nödrim osv...mja...vad sägs om änglasång i en vacker kyrka eller samla alla näraoch kära?
Inget ont om grisar väl...
God Jul!
2017-12-11

  MALVAA VIP
God jul :)
2017-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Kommer nog att tänka på din text när jag skall köpa julskinkan!
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP