Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så arg när de kriminella kallar offren för psykiskt sjuka.


Oftast är det kvinnlig, rivalitet.

När någon försöker tvinga er att acceptera deras kriminalitet då ska man bli sjuk. Därför att det går emot varje del av den sunda människan, Det går inte att förbli frisk i deras värld. Att bli sjuk är ett tecken på att något är fel. Ta avstånd och är de ändå på er, är de stalkare och utgör ett hot mot er psykiskt, lämnar de er ändå inte ifred , är detta ett ofredande över tid. Ska vi acceptera dem? Nej, så ilskan är rätt och en drivkraft för när den tar plats likt en normala reaktionen på deras ofredande. Dessvärre kan man inte konfronteras med förövarna, eftersom de är ett simpelt folk som är livrädda för dem som de gjort till psykiskt sjuka, reaktion. (ohälsa=hälsotillstånd, att få utrymme att vara ett tag, undantaget. )

-Jag blir så arg när de kriminella
kallar oss offer för psykiskt sjuka.

-Men de har rätt, de har gjort
oss sjuka, reaktionen är sund.

-Oftast är det kvinnlig, rivalitet.

-Hur vet vi det?

-Det kan lika gärna vara mentalt störda män.

-Ja, och dessa män fattar inte när man säger ifrån.

-Alla lever i sin värld och förstå hur de är, de-friska.

Nu skapas en ny falang en grupp människor
som blivit sjuka i en sjuk omvärld, men som
tagit sig tillbaka och fått en än mer friskhet,

de-friska, som ett porlande vatten.

"Dag och natt
ock vi
har
inget att säga dig"

-Känner man hot och att någon påverkar en negativt.

-Är den känslan rätt och man hamnar i en..

-Då är man välkommen till vården..

-Och sedan vidare till det som jag kallar..

"Stationen och montern"

(Att vara och att visa)

-Låt oss få sörja över det liv som vi förlorat, oss själva.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-08 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP