Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

 

 

och det blev sommar

och allt var fröjd

men så blev det knas

och ingen var nöjd

 

och det blev höst

det fanns ingen tröst

tillvaron så grå

allt gick i stå

 

vintern smög sig på

kylan trängde in

dagarna kom och gick

dysterhet i vart sinn

 

men hoppet ej var slut

en dag det vände åter

det firades med salut

så slutet gott allting gott

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-08 11:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja
sen blev det vår
och då man får
:)
2017-12-09

  MALVAA VIP
så slutet gott allting gott
**********
så är det när man tänker gott :)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP