Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spjälsängskväkande tonårsdravel, med på tok för tråkig tvist. Så nu har jag förekommit Den kritiken, men höj ridpiskan för resten av magplasken. 


Kräklek




min blick är randig,

ögonfransarna är galler

av rostangripen plåt

som stänger mig ute

från allting du gav mig,

från allting som svider;

tro, hopp, kärlek och klamydia.

 

*

 

stänger mig ute från allting,

allting utom mig själv

och det forcerade hjärta

jag aldrig bad skulle slå.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-08 19:52



Bookmark and Share


  Gena
Den här poeten är exakt för mig just nu. Tack. Det är jag på bilden också
2017-12-08

  Stay Golden
I ditt hjärta skall ännu flera stora slag slå, ta hand om dig kära man.
2017-12-08

    ej medlem längre
Den gamla klassikern! Fint!
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP