Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messenger

Som om Messenger kunde läsa tankar placeras du alltid högst upp längst fram.

Fast det är månader vi hördes och fast det inte ens är bokstavsordning.

Du är alltid aktiv och jag undrar vem du pratar med.

Men den informationen håller Messenger för sig själv.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-09 13:50



Bookmark and Share


  Ohappa
Jaa, jävla messenger...
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden