Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre monolog

Min inre monolog har en dialog med dig men det är ingen som svarar.

I min medvetandeström lever vi vardagsliv fast inget ens har hänt.

För varje riktigt samtal rämnar världen en smula. För varje ord en fasadspricka.

Men så efter varje jordbävning det muras och putsas. I det parallella universum som är mitt.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden