Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland 45

Iblandblir jag så nöjd med det jag skriver
Det lättar det svider det river
Det gamla itu
Så jag kan leva i mitt nu




Fri vers av Stella Stol
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-10 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol