Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya kille

Du frågade om min nya kille var präktig,
om han ville ha lampan släckt och så vidare.

Jag svarade nej, nej och åter nej
Medan jag undrade varför du inte velat vara han.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-10 18:22



Bookmark and Share


    samole
vilken fin vändning
2018-11-14

  Fulbergarn
suckar
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden