Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Femminuterskladd.


Livets frigiditet



 

destruerade känslor

med liderliga fingeravtryck

saknas av ingen

men snattas av oss

 

 

som en gatsten mot McDonalds

skämmer åtrån ut sig

stenhård på ytan

egentligen mjuk som en tvättsvamp

 

 

spruckna, målade läppar

ristar förhoppningar i din mun

täpper till flosklerna

i våra ängsliga skrev

 

 

två linor vitt drömspel

skickar oss till Nangijala

där vi tvärvänder som primadonnor

och landar i vardagen

 

 

vi flyr till brännugnen

med två röda handleder

äntligen varmt och tryggt

utan livets frigiditet  




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-10 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan onödiga krusiduller levererar du text på text som berör och lämnar avtryck!
2017-12-11

  Öknens Ros VIP
Som vanligt levererar du dina alster i snygg förpackning, sista versen snyggt avslut!
2017-12-11

  Maria Marängsviss VIP
Mästaren av "femminuterskladd"! Skarpt som vanligt!
"som en gatsten mot McDonalds

skämmer åtrån ut sig

stenhård på ytan

egentligen mjuk som en tvättsvamp"


2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP