Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som en gång varit mina barn, men som nu är förledd(a).


Se.

"Ska jag mata er med mina ord
och tror ni då att ni blir mätta"

-Ni som ont gjort, skrattat
ja,
och hånat den som känner.

-Tror ni att det inte syns..

-Så till er som värmer mig
om natten i böner om frid..

"Ska jag mata er med mina ord
och tror ni då att ni blir mätta"

"Det är barnen till det ljus
som kommit igenom krig"

Se, ändå måste ni göra illa med era lögner.

De som en gång varit mina barn,
men som nu är förledd(a) sjung.

För det är det enda som är kvar..

Och ett tomt skal av det som var.

Känn, det är över, slut och tystat.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP