Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det är bara i "den nya uppenbarelseboken" som texten räcker till i, alltså min uppenbarelsebok. "Ni kanske kan skriva er en egen ifall ämnet känns intressant, bara det är friskheten som är grunden i den"


Där är..

-Nu tar vi nya tag!

(Och så fortsatte de att gräva)


-Nej, det är bara i "den nya uppenbarelseboken"
som texten räcker till i, alltså min uppenbarelsebok...

"Ni kanske kan skriva er en egen ifall
ämnet känns intressant, bara det är
friskheten som är grunden i den"


-Det var bra att du hann förklara dig!


(och så ett namn.)

Catherine Brandt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-11 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP