Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller snö

Nu faller snö
tusentals stjärnor
i mina öppna händer
gnistrar för en kort sekund
smälter
dropparna rinner mellan mina fingrar
jorden tar emot dem
som en gåva

här står jag
mellan himmel och jord




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin
och nära !
2017-12-17

    carinamnm
Så vacker och så skör, samtidigt så "down to earth". Fint!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP