Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten är enorm

Jag känner mig tom
som ett rum utan någon inredning
som en bok utan nån text
som ett julbord utan någon mat
de va du som höll mig ihop
varje gång jag ramlade isär inombords
så reparerade du mig, du gjorde mig hel,
du gjorde mig lycklig
Men den dagen du valde att lämna mig
så slutade jag känna, jag vart ensam som det tomma rummet
jag alltid varit.




Övriga genrer av Emilia Cladin
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-13 21:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
Må framtiden ta med något vackert
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Cladin