Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Jobbiga Ångesten

Ångest är något vi alla har upplevt

Ångest kan ändra hela vår vardag

Ångest är något som tynger oss


Men ångest är inte hos dig pågrund av att den vill bryta ner dig
den kommer pågrund av att den vill säga dig något.


Titta dig runt om kring, vad kan du ändra, för att ditt mående ska förbättras, för att du ska kunna leva det underbara liv du alltid velat.




Prosa av Emilia Cladin
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Cladin