Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är viktigt

Människor är helt olika och har både positiva och negativa egenskaper
och vi ser helt olika ut visa har smala kroppar med inga kurvor medan andra
har större kroppar med kurvor.
Ingen kropp är de fel, för de är olikheten som gör oss speciella.
Vi alla borde va glada för det vi har, vi som har ben borde vara tacksamma att
vi kan springa.
Istället för att fundera sitt liv vad andra vill att man ska göra eller se ut.
Tänk istället vad just DU vill göra och se ut och gör det inte för nån annan än dig själv
För detta liv är ditt och ingen vet om du kommer få en andra chans, så lösa inte bort din chans om att få ett bra liv.




Övriga genrer av Emilia Cladin
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-29 17:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl anfört!
2018-04-05

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra text!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Cladin