Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra i snöret

Dra i snöret
tacka för dä
raka röret
man hänger väl mä
upp i smöret
man ä den man ä
man rår inte före´t
lita på dä
och hela köret
de ä som de ä
det ä de som göre´t
och bra ä väl dä

nu tog det visst stopp
nu fick ja visst tunghäfta
de kan man inte plåstra lätt
när språket förlorat kropp
har man varken fel eller rätt
inget sår att bekräfta
har man inget å säga
ä de dött lopp
onödigt å käfta
då kan man fixa å greja
lite på sitt eget sätt
funkar för det mesta
gå bakåt som en kräfta




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren