Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 14.12-17

Smältvatten
kängorna genomblöta
rödstrumpor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-14 21:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Då har feminismen kommit in i poetvärlden...tänker jag när jag läser. Här är det is och snö.
2017-12-18

  Njord
Härlig text!

2017-12-16

  limerick VIP
Härlig haiku i full samklang med årstiden!
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP