Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en annan vinkel ...

 

 

själen snubblade på sina stavelser

trillade över sin nostalgiska saknad

stapplade på sin oändliga längtan




Fri vers av Rise Little One
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-15 21:21



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt och fint om livet och känslor!
2017-12-16

  Nils-Robert
Så bra skrivet om de innre känslorna
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One