Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med att vara kär efter en endaste jävla blick, om du visste vad du precis gjort med vårt blanka blad.


Kraschat in i mig

Du har
kraschat
in i mina läppar
min hud

Du har
kraschat
så jävla hårt
jag sitter fast
med tanken
på dig

Jag har kraschat
rakt in i dig

utan att du vet
vad du har skapat
är jag fjorton igen
och du
är min Captain crash
till min
beauty queen from mars




Fri vers (Modernistisk dikt) av Isabell Klintenberg
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-16 01:35



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Härligt uttryckt
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isabell Klintenberg
Isabell Klintenberg