Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINT BESÖK, sommarminnet

koskit sade barnet
till kusin från stan

trampa inte i den
för då får du skäll

kaffedrickande mödrar
satt i placerad pekoral
hallonhäck bak ryggen
med lä för vind

gästande barnet från stan
med röst så gäll och ivrig
till modern sade glatt
mamma kan du tro

en pizza låg på vägen
tänk den var varm

© Bosse 16 december 2017.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-16 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten