Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även duojag


truism17dec17

En människa är alltid mer än sin självbild och orden som beskriver henne.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP