Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon är du vacker

I mina ögon är du vacker
alla tecken finns
att du levt ett långt liv

hudens många märken
berättar om åren
du levt och överlevt

bär dina märken och spår
skönhetens pris
segern över tiden




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-17 19:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2017-12-18

    ej medlem längre
vilken fin kärleksförklaring till någon
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP