Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Djupa andetag
Frisk kall vind
In genom näsan
Genom rör och lunga
Men du förblir i mitt medvetande
Trots meditationsväder




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 124 gånger
Publicerad 2017-12-18 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden