Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkronicitet

min penna leker
ord smeker
finner vandra
i en valsmelodi

otörstig dricker
den oförlöste
ditt månadsblod

skogen blev
plötsligt mörk

nu jag sitter
i milbottens
dolska magi

Vakan vandrar
vandrar i ring
eldbrand i hand.

© Bosse 19 december 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten