Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuld

är du full? jag är nog fullare än du
som om alkoholen skulle fylla det
hål som mitt narcissistiska hjärta
skyddar för att inte låta dig skåda
när jag ger upp min oskuld i mån-
skenlighetens exponerande där vi
fyller blanka blad med tomma ord




Prosa av Systertusen
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen