Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Livet är ett enda inställt självmord' /Stig Dagerman


Vårförvägran [Tanka]

 



Glimrande skare 

strimlar vårens skriande 

till en kvävd gäspning, 

och en frysbränd solstråle 

som harhjärtat vek undan. 

 




Bunden vers av Judas Ekholm VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-21 20:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Livet kan också jämställas med ett låååångt eller kort utdraget självmord,anstiftat av föräldrarna.
2017-12-25

    ej medlem längre
När känslan och tanken motarbetar varandra blir det aldrig vår....
2017-12-22

    ej medlem längre
Livet som finns inom räckhåll. Jag inom, inte utom. Så väljer jag att läsa din dikt. Dessutom älskar jag Stig Dagerman även om jag hade valt ett helt annat citat. Förbaskat starka bilder framkallar din text.
2017-12-22

  Syrran77
Bara att njuta så länge det varar.
2017-12-21

  Stay Golden
Same for everyone
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP