Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag fast igår.

du skrev och undrade hur det är
det kändes som du skojade

du har säkert aldrig insett
och inte heller varför.

det kan du inte ha gjort

för alla människor
blir saker inte bra snart igen
jag kan inte ta bort dig
som man plockar bort en sårskorpa

du säger att du är olycklig nu
att du älskar mig fortfarande
jag undrar hur du kunde göra så

såhär var det redan den första vintern
det är så lång tid av smärta över kärleken

jag var aldrig lycklig utom i korta stunder
som vid havet med pissljummet vitt vin.
när vi såg på scifi tills all scifi tog slut.
när vi älskade 8 gånger varje natt.

du gjorde mig alltid så illa.
inte lite illa.

sådär illa att man inte ser hur man ska överleva.
du slog dig fri ibland genom en massa bråk
hemliga mejl och fyllor.
för att kunna gå skuldfri ur det som hände i somras
ljuger du. du vet att det här inte går att förstå.
du kan tycka jag är sorglig,
men jag kände i alla fall på riktigt.

idag fast igår.

jag var aldrig lycklig utom i korta stunder.
nu minns jag inte senast jag var det.








Fri vers (Fri form) av breezeblocks
Läst 455 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-22 00:47



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Stark poesi om något svårt. Gick rakt in.
2017-12-23

  Vincento
Mycket starkt skrivet, bless
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

breezeblocks
breezeblocks