Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag kan också försöka vara smörig och gosig...


Dra åt helvete!

 

 


Du lyfter din brudbukett

svällande från dina ögon

som ej än fyllts med tårar

det ordnar vi snart

både du och jag

 

 

dålig uppslutning

kantorn spelar falskt

vita liljor som plåster på såren

men du kräks åt all hysteri

som dina "vänner" ordnat

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-22 02:22



Bookmark and Share


  henke_r
En fet höger åt svensson-snuttefieringen. Bra!
2017-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Bröllop är inte alltid en rolig historia. Ibland är det mest begravning. Känslan på kornet tagen.
2017-12-22

    Jag är fan större än Sartre
Japp, äktenskapet är vägen till helvetet!
2017-12-22

  Öknens Ros VIP
Åh! Vilket bröllop! Och vita liljor som grädde på moset! ;)
2017-12-22

    ej medlem längre
Wow! Ord och inga visor om falskhet, hyckleri och brustna förhoppningar.

2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP