Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som trodde hen skulle kunna leva på att skriva till spel inser att det var egentligen en lång omväg till vad hen egentligen ville göra.


skrivandets återkomst

Jag har satt mig ned för att skriva
För första gången på länge
Efter en lång tid av vardagar
bestående av koder, spyor och lek
föll jag ned
långt ned
i en spiral av motsatser

Jag ville måla
men inga penseldrag
förenades till min önskan

Jag ville göra musik
men instrumenten
dammar i ett hörn

Jag ville skapa spel
men ingen
vill ha en som kan skriva

Så jag ville skriva igen
ja, jag försökte skriva igen
men alla idéer
alla idéer som har dammat
i mitt lilla huvud
har också fallit
i en spiral




Fri vers (Fri form) av Persikabarn
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn