Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomber faller ner från himlen

Jag snurrar och njuter och snurrar lite till
Stan kryllar av sånt vi kallar frihet
Folket glor och pratar bakom rygg
Jag skiter i er och vänder andra kinden till och ler
Snuten är beredd att ta till
dra pistol och skrika och jaga

Det lyser rödljus
Jag fortsätter mitt spår
Inget ska få stoppa mig
Bara hjärtattack
eller du

Snart är vi framme
Min dröm och jag löper fram
Längst fram, men ändå längst bak
drömmen var du, men vann dig aldrig
känslan vågade sig bli ord
Jag föröker hålla hoppet i behåll

Det lyser rödljus
Jag fortsätter mitt spår
Inget ska få stoppa mig
Bara hjärtattack
eller du

Nu står jag bara, alldeles still. Olycklig?
Mitt hjärta har bytt färg från rött till svart
jag är tillbaka på noll, eller inget alls
Den dagen då bomber faller ner från himlen
ska jag sluta tänka på dig.
Dagen döper jag till öde




Fri vers av KonstapelKarlsson
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-06-01 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KonstapelKarlsson