Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt ängel

För mig är du en vingklippt ängel.
Samlar mod och försöker fly från dig själv.
Skit du lämnat efter dig får dig att spy, och inse.
Orden blir dig farligare än vassaste glasbitar.
Du släppte in hat och sover över eld.

Du hugger dig själv med dina egna mardrömmar.
vrida och vända, mumla och vifta.
tårar smakar ångest.
Det skriker och smäller i huvudet på dig.
Jävla vingklippta ängel.

Febern smeker din panna.
Du lever mitt bland lögner och skit.
Kyss framtiden farväl, hejdå.
Rummet krymper
och väggarna är fulla av ånger.




Fri vers av KonstapelKarlsson
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-01 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KonstapelKarlsson