Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de är en handling om en handigkapad kille som blir mobbad


Jag är annorlunda därför borde jag inte leva

Jag är 16 år min familj har lämnat mig. För när socialen kom in förstördes allt i 2 år har jag bott på hem. Jag mår inte bra. Jag tror allt är fel. Om någon kunde säga att jag är älskad skulle de vara bättre. Hur skulle du känna om du blir bortförd från din familj. Jag har missat så mycket. Men dom kunde inte för jag är handikappad medel.
Jag kan inte skriva för det är min syster som gör. För hon vet hur jag känner hon kan förstår mig. Hatar alla som ser mig som ett monster för de är då jag blir ett monster. Jag vet inte vad som är rätt och fel. Om någon kunde förklara för mig vem jag är för jag vet inte. De var inte lätt den första tiden det var mycket som hände. 2 timmar hemifrån och jag känner ingen.. Med ett hem där jag blir in låst på kvällen och har tider till allt. Nya kommer och gå men jag har varit där längst i 2 år har jag väntat. Jag vet inte hur jag ska ta mig lås för vill rymma släppa taget och falla. Men vad skulle Isabelle säga hon är 1 år yngre än mig. För det är en hemsk tanke eller hur.




Bunden vers (Tanka) av 0209isol
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol