Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mobbning

(Killen i korridoren. Han du slog på dag.
Kommer du ihåg vad som hände.
Kommer du ihåg brevet. Det som fröken läste upp.
För han som du i flera år har utsatt för mobbning.
Han orkade inte mer för han var det inte värt det )

(Hon. Du vet flickan som blev kallade för hora.
Men de du inte visste att hon hade blivit sexuellt utnyttjad .
Kommer du ihåg dag hon sprang ut för att hon var förstört.
Hon har alltid undrat vad hon gjorde fel. )

Mins du. Du vet han som var lite annorlunda han du spottade på.
Men visste du att just han har genom gåtan över 20 operationer.
Han som efter Puttet i ån dog han kunde inte simma.

Kommer du ihåg tjejen som gick på våran skola.
För vad hände med henne. Jo hon var mobbad så mycket att hon hängde sig.

Så vad är du för något. Jo du är en mördare en idiot och en psykopat
om du har gjort detta




Bunden vers (Tanka) av 0209isol
Läst 375 gånger
Publicerad 2017-12-24 17:53



Bookmark and Share


  Spik

Känns som jag är tillbaka på skolgården, laglöst land för oss mobbade.
Hoppas du hittar din väg, be om hjälp även om det är svårt.
Kram
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

0209isol